Salgsheste

Lunds Bailey født. 2021


Super smuk ædel og særdeles velgående hoppeplag af allerbedste dressurafstamning!!! Forventet max. 2'er pony.


Bailey's far Lunds Bitsch Boy er færdigkåret med sølvmedalje, han er materialeprøvevinder i dressur med 871 points og har også aflagt en fin afprøvning i spring med 801 points. Han er ud af de allerbedste tyske linjer, hvor far D-day AT er Bundeschampion som 5-års og Vice-Bundescampion som både 3- og 4-års, han blev ligeledes nr. 2 ved EM for Ungponyer som 5-års. Morfar FS Champion de Luxe og mormorsfar S Don't Worry behøver ingen nærmere præsentation de er hhv nummer 2 og 1 på ponyhingstenes rangliste over fædre til dressurponyer.


Bailey's morfar Lykkehøjs Dream of Dornik er S-pony i dressur og har deltaget ved NM og EM med Landsholdet.


Bailey's mormorsfar Coelenhage's Purioso var S-pony, Danmarksmester og har deltaget ved EM med Landsholdet.


Bailey's mor RSDH Toftegårds Bacardi har startet indledende Dressurchampionat og opnået årets næsthøjeste karakter gennemsnit. Hendes halvsøster Babett Bitsch var 2/3 A-pony i dressur. Mormors halvbror Bitsch Boy var S-pony i dressur og helbror til mormorsmor Hamahr du Bois var FEI-pony i dressur. 


Pris-ide: 30.000 kroner

Lunds Ai No Corrida SRSDH 862 født. 2018


Da vi vælger at beholde Corridas hoppeføl fra 2023. udbydes hun hermed til salg. Hun vil først kunne forlade os slut november., da føllet først kan fravænnes der. Ved ifoling kan vi selvfølgelig være behjælpelig både med hingstevalg og eventuel inseminering.


Drømmer du om at avle springponyer med top-kapacitet eller at din søn/datter skal have de optimale muligheder, så er ponyen her.


Corrida er kåret i hovedstambogen, tildelt sølvmedalje, oprangeret i finaleringen til Eliteskuet og optaget i Springponyprogrammet. Hun måler 126 cm. Hun har aflagt 1-dages afprøvning i spring med 875 points. Udover fantastiske springevner er Corrida også i besiddelse af 3 gangarter over middel, så hun vil også egne sig til dressur.

Corridas far Aquavit N var A-pony i springning og B-pony i dressur.


Corridas mor er kåret i WPCA i 1. klasse fløj, mormor Søgaardens Bella er optaget i DSP's Elitestambog, hun er bla. mor til Lunds Bon Jovi (A-pony i dressur/plac. ved DM 2015), sølvmedaljehingsten Lunds *NSync, BRSDH Lunds Northern Star og udover Corrida mormor til BRSDH Elmegårds Miss London.


Corrida vil blive sat i ridning i løbet af sommeren. hvorefter prisen vil stige. 


Pris nu: 40.000 kroner